printen
Handleiding kynoshows.nl

Rasverenigingen en tentoonstellinghoudende verenigingen kunnen zich bij ons aanmelden om de inschrijvingen voor hun clubmatch of tentoonstelling via deze website te laten verzorgen.
Als zij dat gedaan hebben kunt u uw hond(en) via deze website inschrijven voor deze tentoonstellingen en/of clubmatches. Het voordeel is dat u uw eigen gegevens en die van uw hond(en) maar één keer hoeft op te geven. Als u de gegevens ingevoerd heeft kunt u uw hond(en) inschrijven voor een tentoonstelling.
Als u hier gebruik van wilt maken moet u zich eerst aanmelden bij kynoshows.nl. U bepaalt dan zelf uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u op uw eigen beveiligde gedeelte van de website komt.
Als u ingelogd bent kunt u uw eigen gegevens en die van uw hond(en) invoeren en de honden inschrijven voor een tentoonstelling of clubmatch.
U heeft uw eigen kynologische agenda waarin u kunt zien voor welke tentoonstelling uw honden zijn ingeschreven.

Hieronder vindt u een handleiding die in stappen aangeeft wat u moet doen om uw honden te kunnen inschrijven voor een tentoonstelling.

1. Aanmelden voor kynoshows.nl

Door het invullen van het aanmeldingsformulier met uw adres gegevens en e-mail adres meldt u zich aan voor kynoshows.nl. Hier geeft u ook uw zelf gekozen gebruikersnaam en wachtwoord op. Dit hoeft u maar één keer te doen. Noteer uw gebruikersnaam en wachtwoord, want die heeft u nodig om in te kunnen loggen.
U kunt dus pas een hond inschrijven voor een tentoonstelling of clubmatch als u zich aangemeld heeft voor kynoshows.nl.

2. Inloggen

Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen op uw eigen beveiligde gedeelte van de website.

3. Personalia

Bij personalia kunt u uw eigen gegevens aanpassen. Bijvoorbeeld invoeren of wijzigen telefoon- of bank/giro nummer.
Deze gegevens zullen gebruikt worden voor de catalogus als u uw hond(en) inschrijft voor een tentoonstelling. Zorg dus altijd dat deze gegevens up to date blijven.

4. Uw hond(en)

Bij uw hond(en) kunt u de gegevens van uw hond(en) invoeren. Het zijn dezelfde gegevens die u ook gebruikt voor een inschrijving voor een tentoonstelling. Zorg ook dat deze gegevens up to date blijven want deze worden ook gebruikt in de catalogus bij een inschrijving voor een tentoonstelling.

5. Evenementen

Onder evenementen ziet u de tentoonstellingen en/of clubmatches waarvoor u uw hond(en) via kynoshows.nl kunt inschrijven.
U kunt de algemene informatie van de tentoonstelling bekijken en ook de keurmeesterslijst.
Als u inschrijven kiest krijgt u een overzicht van de door u ingevoerde hond(en). U kunt hier dus aangeven welke hond u wilt inschrijven voor de betreffende tentoonstelling. U kunt natuurlijk meerdere honden inschrijven. Ook kunt u hier de extra's opgeven die voor de betreffende tentoonstelling van toepassing zijn, zoals benching, toegangskaarten, koppelklas enz.

6. Agenda

In uw agenda ziet u uw inschrijvingen voor een tentoonstelling of clubmatch. U ziet de dag waarop uw hond(en) gekeurd worden. Welke honden zijn ingeschreven, in welke klasse en eventueel extra's zoals koppelklas inschrijving, benches en extra toegangskaarten. Ook de totale kosten van de inschrijving en of uw betaling verwerkt is door het tentoonstellings secretariaat.

Omdat uw naam, adres en woonplaats gegevens en de gegevens van uw hond(en) gebruikt worden in de catalogi van de diverse tentoonstellingen zijn wij soms genoodzaakt de gegevens die u ingevoerd heeft aan te passen om de gegevens eenduidig in de catalogi op te kunnen nemen.