Verenigingen

Kynoshows.nl is interessant voor verenigingen die een CAC, CACIB of clubmatch organiseren.
Wij kunnen voor u:
De inschrijvingen verzorgen
De betalingen van de exposanten verwerken
De catalogus aanmaken
De diverse benodigde formulieren aanmaken
Diverse, voor u interessante, overzichten maken.

Aanmelden
Als u zich bij ons aanmeldt om uw tentoonstelling door ons te laten verzorgen, sturen wij u een invulformulier waar u de gegevens die betrekking hebben op uw tentoonstelling invult. Het betreft hier de locatie, de gegevens van het secretariaat, wanneer de show plaatsvindt, de sluitingsdatum van de inschrijving, de klasse-indeling, het inschrijfgeld en de extra's zoals benching, junior-handling enz. Ook vragen wij van u de keurmeesterslijst. Als wij het invulformulier van u teruggekregen hebben maken we de website voor uw tentoonstelling in orde.

Inloggen
Als uw website aangemaakt is krijgt u van ons een gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u kunt inloggen op de beveiligde website voor uw eigen tentoonstelling.
Op deze beveiligde website vindt u alle zaken die nodig zijn voor de tentoonstellingsadministratie.

Inschrijvingen verwerken
Als uw website aangemaakt is bepaalt u zelf wanneer deze online gaat.
De opzet van de website is dat de exposanten online inschrijven voor uw tentoonstelling of clubmatch. Maar er zullen altijd exposanten zijn die dat niet willen of niet kunnen omdat ze niet over internet beschikken. Er moeten dus altijd inschrijfformulieren verwerkt worden.
Voor deze verwerking zijn twee mogelijkheden beschikbaar. U, als secretariaat van de tentoonstelling, verwerkt de inschrijfformulieren, of wij verwerken deze voor u. Dit moet dan wel voor het drukken van de inschrijfformulieren afgesproken zijn omdat op het inschrijfformulier het adres moet komen te staan waar het, door de exposant, naar toegestuurd moet worden.
Hoe de exposanten een bevestiging van hun inschrijving krijgen moet ook bepaald worden. Dit kan per email of per brief. Naar aanleiding van deze bevestiging kunnen eventuele fouten in de inschrijving nog gewijzigd worden.

Na de sluitingsdatum
Als de inschrijving gesloten is en alle inschrijvingen verwerkt zijn kunnen we de administratie verder gaan verwerken.
Aan de hand van de ingeschreven honden kan een gunstige ringindeling bepaald worden. Iedere keurmeester krijgt zijn ring toegewezen. Dit kunnen meerdere keurmeesters per ring zijn. Als de ringindeling bepaald is kan het systeem de catalogusnummers toekennen aan de ingeschreven honden. Daarna kan door het systeem de catalogus aangemaakt worden. Deze wordt in Microsoft Word aagemaakt waarna deze door u uitgebreid kan worden met de voor u relevante gegevens, zoals advertenties, een voorwoord en andere tentoonstellingsgegevens.
Aan de hand van de catalogus kunt u zelf de inschrijfkaarten of brief, keurmeestersboekjes en keurverslagen in orde maken. Ook de bevestigingsbrief naar de keurmeesters kunt u verzorgen. Maar bovenstaande verwerkingen kunnen wij ook voor u verzorgen. Als wij dat gedaan voor u in orde maken zorgen wij er voor dat alle formulieren op tijd bij u aangeleverd worden.

Penningmeester
Terwijl de inschrijving loopt komen ook de betalingen van de exposanten binnen. Ook deze kunt u in het systeem verwerken. Om de betaling bij de juiste exposant te plaatsen is er een uitgebreide zoekmogelijkheid ingebouwd. U kunt zoeken op: naam van de exposant, adres, postcode, woonplaats, NHSB nummer, naam van de hond en nog meer. U vindt altijd de juiste combinatie. Als de juiste exposant gevonden is kan de betaling verwerkt worden. Als er verschillen zijn tussen het te betalen inschrijfgeld en de betaling kunt u de exposant hierover inlichten.
Voor de penningmeester zijn er verder interessante overzichten zoals: Een totaal van het binnen te komen bedrag verdeeld over inschrijvingen en de extra's. Maar ook een overzicht van de exposanten die nog niet betaald hebben, het bedrag dat nog binnen moet komen. Maar ook een niet betaald overzicht dat op de dag(en) van de tentoonstelling gebruikt kan worden om de nog openstaande inschrijvingen te innen.

Overzichten en overige mogelijkheden
Terwijl de inschrijving loopt heeft u de beschikking over diverse overzichten die interessant voor u zijn.
- Het aantal ingeschreven honden
- Het aantal ingeschreven honden per keurmeester
- Gegevens over de ingeschreven exposanten
- Gegevens over de ingeschreven honden
- Het aantal ingeschreven rassen
- Het aantal exposanten dat ingeschreven heeft
- Wie ingeschreven heeft voor de koppelklas, fokkerijklas of nakomelingenklas
- Wie ingeschreven heeft voor de junior handling of hond/kind show
Ook kunt u, als er op de show benching aanwezig is de door de exposanten bestelde benches volgen, zodat u bij de bestelling daarvan rekening kunt houden.
Verder kunnen wij etiketten of enveloppen met het adres van de exposant die ingeschreven heeft voor u aanmaken.
Ook de keurmeestersbevestiging kunnen wij voor u verzorgen

Zoals u heeft kunnen lezen hebben wij een zeer uitgebreide website ontwikkeld die voor iedere tentoonstelling of clubmatch gebruikt kan worden.
Mocht u alsnog bepaalde zaken missen dan is er in overleg altijd de mogelijkheid om de website verder uit te breiden.

Mocht u naar het lezen van bovenstaande mogelijkheden van de website interesse hebben om de website in te zetten voor uw tentoonstelling neem dan gerust contact met ons op.